ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ OPEN “ΡΕΘΥΜΝΟ 2020”

Για 29η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου το Τουρνουά Τένις Οpen ''Ρέθυμνο 2020'' για τις κατηγορίες «Οpen Ανδρών», «Ανδρών 45+» και «Διπλά Ανδρών». Πρόκειται για την παλαιότερη διοργάνωση τένις στο Ρέθυμνο, καθώς διεξάγεται από το 1992 έως και σήμερα, με πολλές συμμετοχές από ολόκληρη την Κρήτη και με μεγάλη επιτυχία.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι, αφενός να αναμετρηθούν οι παίκτες μεταξύ τους και αφετέρου η προώθηση του τένις σε ολοένα και περισσότερα παιδιά αλλά και μεγάλους.

Το τουρνουά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών παικτών και φίλων του αθλήματος, ενώ οι συμμετοχές είναι πάνω από 30.

Όλοι οι αθλητές έχουν σημειώσει πολύ καλές εμφανίσεις, προσφέροντας στους θεατές συγκλονιστικά παιχνίδια και δυνατές συγκινήσεις, κρατώντας τους σε αγωνία μέχρι την ανάδειξη των φετινών νικητών.

Ήδη έχουμε φτάσει στα ημιτελικά και στις τρεις κατηγορίες, που θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή, ενώ το Σαβατοκύριακο θα διεξαχθούν οι τρεις τελικοί.

Στην κατηγορία open ανδρών στον τελικό θα αναμετρηθούν ο Νίκος Δρανδάκης με τον Νίκος Νίνο.

Στην κατηγορία άνω των 45 ετών στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Σταύρος Γαλερός με τον Χρυσόστομο Καβούνη και στον δεύτερο ο Σταύρος Λαγουδάκης με τον Παναγιώτη Κοτσώνα.

Τέλος στην κατηγορία διπλά ανδρών στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια Γιάννης Βαρβέλης / Σταύρος Λαγουδάκης με τους νικητές του αγώνα Στέλιος Μπαγκέρης / Γιώργος Λυρής - Μάριος Νίνος / Νίκος Νίνος. Στον δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι νικητές του αγώνα Παναγιώτης Κοτσώνας / Μάρκος Καρυστιανός - Χρυσόστομος Καβούνης / Γιώργος Μαρκουλάκης με το ζευγάρι Σήφης Μαμαλάκης / Γιώργος Ξηρουδάκης.

Όσοι φίλοι του αθλήματος επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, μπορούν να μπαίνουν στο site του Ομίλου www.oar.gr για να ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής τους.

 

 

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3