Καθαρισμός Γηπέδων

tenis-vroxiΣύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Α.Ρεθύμνου όσον αφορά τον καθαρισμό των γηπέδων από τα νερά της βροχής και κατόπιν της παραίτησης του κ. Μιμίνη Μιχάλη από τη συγκεκριμένη εργασία, ο καθαρισμός των γηπέδων έγκειται στα μέλη, τα οποία έχουν κάνει κράτηση.

Read more...
 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Όλα τα Μέλη για να μπορούν να κάνουν χρήση των γηπέδων πρέπει να έχουν εξοφλημένες τις συνδρομές τους.

1. Ο αθλητής-τρια πρέπει να φέρει την αρμόζουσα αθλητική περιβολή και παπούτσια κατάλληλα για την επιφάνεια των γηπέδων. Απαγορεύεται αυστηρά σε οποιονδήποτε να αγωνίζεται ημίγυμνος.

2. Η συμπεριφορά όλων μέσα και έξω από τα γήπεδα πρέπει να είναι κόσμια και να ανταποκρίνεται στους κανόνες του αθλητικού πνεύματος. Επίσης κατά την διάρκεια οποιουδήποτε αγώνα δεν επιτρέπεται στους παρακολουθούντες να ενοχλούν τους παίχτες με ομιλίες, σχόλια και παροτρύνσεις.

3. Απαγορεύεται αυστηρώς το κάπνισμα τόσο εντός των γηπέδων όσο και του οικήματος , καθώς και η μεταφορά τροφίμων εντός των αγωνιστικών χώρων.

4. Απαγορεύεται η χαρτοπαιξία εντός των χώρων του Ομίλου .

5. Η ώρα προσέλευσης και αποχώρησης όλων των αθλητών καθώς και προπονητών από τα γήπεδα θα πρέπει να είναι ακριβής.

6. Οι αθλητές-τριες κατά την αθλητική τους δραστηριότητα οφείλουν να μην ενοχλούν με τη συμπεριφορά τους συναθλητές-τριες τους που παίζουν σε διπλανά γήπεδα .

Read more...
 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3