Ανακοινώσεις

ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ

Τα μέλη του Ομίλου μπορούν να κάνουν χρήση των γηπέδων και τις πρωινές ώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν κλείσει γήπεδο στο πλάνο κρατήσεων και η εγγραφή τους στο πρωτόκολλο εισερχομένων. Ιδιαίτερα για τα Σάββατα η χρήση των γηπέδων για τα μέλη θα είναι ελεύθερη μετά τις 12.00.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ

Ενημερώνουμε τα μέλη του ΟΑΡ, ότι σε περίπτωση που έχουν κάνει κράτηση γηπέδου και θέλουν να την ακυρώσουν, πρέπει να ενημερώνουν τον υπεύθυνο γηπέδων Γιώργο Λυρή (τηλέφωνο 6974939446) τουλάχιστον πέντε ώρες πριν. Σε περίπτωση που έχουν κλείσει γήπεδο και δεν εμφανιστούν χωρίς ειδοποίηση για ακύρωση, δεν θα έχουν δικαίωμα καινούριας κράτησης για μια εβδομάδα. Αν ήδη έχουν κάνει αυτή θα ακυρώνεται.

ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η χρήση των γηπέδων επιτρέπεται μόνο τις ώρες λειτουργίας του Ομίλου. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει γίνει κράτηση στο πλάνο κλεισιμάτων και η εγγραφή στο πρωτόκολλο εισερχομένων, που βρίσκεται στην γραμματεία ή στο ντουλάπι των φώτων. Η είσοδος στα γήπεδα εκτός ωραρίου λειτουργίας των και από άλλο σημείο εκτός της πόρτας απαγορεύεται αυστηρά. Οι κρατήσεις γηπέδων τις Κυριακές θα γίνονται κανονικά όπως και τις υπόλοιπες ημέρες. Τα μέλη που παραβιάζουν τους όρους χρήσης των γηπέδων, δεν θα έχουν δικαίωμα καινούριας κράτησης για μια εβδομάδα. Αν ήδη έχουν κάνει αυτή θα ακυρώνεται.