ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΔΙΠΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ "ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019"

tennis-dimos-thessalonikiΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Τετάρτη 30/1/2019.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στη γραμματεία του Ο.Α.Ρ. προσωπικά ή τηλεφωνικά στο 28310-53070 έως την Δευτέρα 28/1/2019 στις 18.00.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Η συμμετοχή ορίζεται στα 15 €.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Λαγουδάκης Σταύρος, Μαραγκουδάκης Νίκος, Κορωνάκης Σπύρος.

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: Λυρής Γιώργος, Μιμίνης Γιάννης.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Καραθανάση Γεωργία.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το σύστημα δεύτερης ευκαιρίας, δηλαδή τα ζευγάρια θα αποκλείονται με τη συμπλήρωση 2 ηττών. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ δυναμικότητας (Α1, Α2, Β1, Β2) από τους επιδιαιτητές και τους υπεύθυνους αγώνων. Τα ζευγάρια θα προκύψουν με κλήρωση μεταξύ των αθλητών των γκρουπ Α1-Β2 (δηλαδή θα έχουν ένα παίκτη από το γκρουπ Α1 και ένα από το γκρουπ Β2) και των γκρουπ Α2-Β1 (δηλαδή θα έχουν ένα παίκτη από το γκρουπ Α2 και ένα από το γκρουπ Β1). Μετά τη λήξη κάθε γύρου θα γίνεται η κλήρωση του επόμενου γύρου. Σε περίπτωση που κληρωθούν ζευγάρια, που είχαν αναμετρηθεί στον προηγούμενο γύρο, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται (εξ' ολοκλήρου ή τμήμα της). Όταν στο τουρνουά παραμείνουν 8 ζευγάρια οι αγώνες θα είναι πλέον νοκ άουτ. Σε περίπτωση που μείνουν λιγότερα από 8 ζευγάρια η οκτάδα θα συμπληρωθεί με κλήρωση μεταξύ των ηττημένων ζευγαριών του προηγούμενου γύρου. Όλοι οι αγώνες θα γίνονται στα 2 νικηφόρα σετ και σε περίπτωση 3ου σετ θα παίζεται super tie break των 10 πόντων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει των κανονισμών της ITF και τυχόν προβλήματα θα επιλύονται από τους επιδιαιτητές.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι επιδιαιτητές θα αποφασίζουν το χρονικό περιθώριο ολοκλήρωσης του κάθε γύρου. Καμία παρέκκλιση δε θα επιτρέπεται παρά μόνο μετά από αίτημα στους επιδιαιτητές των αγώνων. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα βγαίνει ανακοίνωση για τα νέα χρονικά όρια διεξαγωγής των αγώνων.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ: Οι συμμετέχοντες με ευθύνη τους υποχρεούνται να ενημερώνονται από την γραμματεία, τον πίνακα ανακοινώσεων, το site ή το facebook του Ομίλου για τις κληρώσεις και γενικά ότι άλλο αφορά το τουρνουά.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δεν θα υπάρχει.

ΕΠΑΘΛΑ: Θα δοθούν κύπελα στα 3 πρώτα ζευγάρια.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3