ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΡΙΖΑΚΕΙΑ 2017"

images_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΕΝΙΣ ΜΟΝΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: 1. Μονό Ανδρών 45- 2. Μονό Ανδρών 45+

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σε κάθε γύρο του τουρνουά τα ζευγάρια θα βγαίνουν με κλήρωση .Σε κάθε γύρο και μέχρι τους οκτώ, θα γίνεται νέα κλήρωση. Στους οκτώ θα έχουμε αγώνες knock out. Αν ο αριθμός των παικτών είναι μικρότερος των οκτώ, θα συμπληρωθεί η τελική οκτάδα από αποκλεισμένους του προηγούμενου γύρου (κλήρωση). Αν μείνουν 9-10 άτομα θα κληρώσουμε 1-2 ζευγάρια, ανάλογα για να γίνει οκτάδα. Όποιος συμπληρώσει μία (1) ή (2) δύο ήττες ανάλογα θα αποκλείεται. Ο επιδιαιτητής μαζί με την επιτροπή θα ορίσει κατ' εξαίρεση ποιοι παίκτες θα πάρουν δεύτερη ευκαιρία. Οι αγώνες θα είναι στα (2) νικηφόρα σετ. Στο 1-1 σετ θα παίζεται 10αρι tie break.

Αν κάποιος κληρωθεί με τον ίδιο παίκτη στην αμέσως επόμενη αγωνιστική, η κλήρωση θα επαναληφθεί. Οι μέρες των αγώνων κάθε γύρου θα καθοριστούν από τον επιδιαιτητή.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ :Δεν θα υπάρχει.

ΜΠΑΛΕΣ: Σε περίπτωση που έστω ένας από τους δύο παίκτες θέλει να δώσει τον αγώνα με καινούργιες μπάλες, τότε θα μοιράζονται το κόστος. Τις μπάλες στο τέλος του αγώνα θα παίρνει ο νικητής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με αυτό τον κανόνα, τότε ο αγώνας θα κατακυρώνεται στον αντίπαλο. Μετά τους (4) θα δοθούν από το σύλλογο μπάλες.

ΚΥΠΕΛΛΑ: θα δοθούν στους (2) πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

Στον 1ο και 2ο κάθε κατηγορίας θα δοθούν συμβολικά χρηματικά έπαθλα.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ θα καθοριστεί από το Δ.Σ. Μετά την απονομή θα ακολουθήσει δεξίωση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 15€ για κάθε κατηγορία (+5€ για τους αθλητές 45+ που θα λάβουν μέρος και στην άλλη κατηγορία). Θα πρέπει να δοθεί πριν τον πρώτο αγώνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-06-2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

Επιδιαιτητής των αγώνων ορίζεται ο Λυρής Γιώργος.

Σημείωση: Για την επίλυση κάθε εκκρεμότητας θα ενημερώνεται ο επιδιαιτητής και αν θεωρεί σκόπιμο θα ζητάει τη συνεργασία της επιτροπής των αγώνων (Λαγουδάκης Σταύρος, Κορωνάκης Σπύρος, Τσαγλιώτης Μανόλης).

Οι παίκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη της υγείας τους κατά τη διάρκεια του τουρνουά, συμπληρώνοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση πριν από τον πρώτο αγώνα.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3