1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις Ε3

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ε3, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου. Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ και αφορούσε τις κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια 12,14 και 16 ετών, ενώ οι συμμέτοχες έφτασαν τις 107, με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου να συμμετέχει με τους εξής αθλητές:

Σπυρόπουλος Γιάννης, Σπυριδάκης Γιάννης, Κοτζαμπαδσάκη Έλενα και Νίνου Μαρία για την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 12, Παρασύρης Σοφοκλής, Μαυρομάτης Μιχάλης, Ντινόπουλος Αχιλλέας, Κατημερτζόγλου Γιώργος και Ηλιάκη Αθηνά για τα Αγόρια-Κορίτσια 14, Νίνος Νίκος και Σπυρόπουλος Νίκος για τα Αγόρια-16.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπυρόπουλος Γιάννης, αφού νίκησε στον γύρο των 32 τον Κοσμέτσα Γιάννη (ΓΑΣ Γουρνών), μπήκε στους 16 όπου ηττήθηκε από τον Μαρκαντωνάκη Αθανάσιο (ΟΑ Σούδας). Στους 16 ηττήθηκε και ο Σπυριδάκης Γιάννης από τον Μαλλιαρουδάκη Δημήτριο (ΟΑ Σητείας). Παρόμοιες επιδόσεις είχαμε και από την Νίνου Μαρία, η οποία ηττήθηκε και αυτή στον γύρο των 16 από την Δότσου Νεφέλη (ΟΑ Σούδας). Τέλος, η Κοτζαμπασάκη Έλενα, ηττήθηκε στους 32 από την (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Στην κατηγορία Αγόρια-14 ο Μαυρομάτης Μιχάλης πραγματοποίησε μία ικανοποιητική εμφάνιση, κερδίζοντας αρχικά τον Παρασύρη Σοφοκλή στους 16 και χάνοντας στην 8αδα από τον Τζωρμπατζάκη Βασίλη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Ο Παρασύρης Σοφοκλής έφτασε μέχρι τους 16, αφού πρώτα νίκησε τον Μανωλίτση Ιωάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Παρομοίως, ο Κατημερτζόγλου Γιώργος, ηττήθηκε στους 16 από τον Κοντογιωργάκη Μάξιμο (ΟΑ Σητείας). Στην ίδια κατηγορία, ο Ντινόπουλος Μάνος έχασε στον γύρο των 32 από τον Αμανάκη Ζαχαρία (Ηράκλειο ΟΑΑ). Τέλος, η Ηλιάκη Αθηνά, ηττήθηκε στους 16 από την Βογιατζάκη Ευσταθία (ΟΑ Σούδας).

Όσον αφορά την κατηγορία Αγόρια-16, Νίνος Νίκος και Σπυρόπουλος Νίκος, ηττήθηκαν στον γύρο των 16, ο πρώτος από τον Μπουνάκη Δημήτριο (Ηράκλειο ΟΑΑ) και ο δεύτερος από τον Κοκκινάκη Γιώργο (ΟΑ Σούδας), που ήταν και φιναλίστ της διοργάνωσης.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τη συμμετοχή, καθώς και να ευχηθεί μία καλή αγωνιστική χρονιά στους αθλητές του, με πολλές επιτυχίες εντός αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους διοργανωτές του Πρωταθλήματος , για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3