3η Συνάντηση Τένις Πράσινου Γηπέδου

Στα γήπεδα του ΦΙΛΙΑ Τ.Κ. στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου η 3η Συνάντηση Πράσινου γηπέδου για τη Ζ' Ένωση Κρήτης.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου είχε 4 αθλητές στην κατηγορία των αγοριών με τους Μαυρομάτη Μιχάλη, Αλεξανδρινό Έκτορα, Σπυρόπουλο Γιάννη και Παρασύρη Σοφοκλή.

Συνολικά 14 αγόρια από Ομίλους της Κρήτης " στήθηκαν " σε ένα ταμπλό 24 θέσεων, έχοντας το δικαίωμα να μπουν στο " ταμπλό διπλής " ευκαιρίας μετά την πρώτη τους ήττα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να παίζουν τουλάχιστον 2 αγώνες στο τουρνουά.

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ρεθύμνου, με τους Μαυρομάτη Μιχάλη και Σπυρόπουλο Γιάννη να αποχωρούν μετά από όμορφες " μάχες ", που έδωσαν στη φάση των 8 της διοργάνωσης, ενώ ο Αλεξανδρινός Έκτορας έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς, που αποτελεί και την καλύτερη θέση στην μέχρι τώρα πορεία του στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στους αγώνες και την μαχητικότητά τους μέσα σε αυτούς καθώς και στο ΦΙΛΙΑ Τ.Κ. για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου ενημερώνει ότι όποιο παιδί επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει να παίξει τένις στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3