1ο Παγκρήτιο τουρνουά τένις «Κόκκινου επιπέδου»

thumb___image_3Την Κυριακή 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 1ο Πρωτάθλημα τένις για παιδιά στα Χανιά που γεννήθηκαν από το 2006-2009 και παίζουν με κόκκινες μπάλες. Οι κόκκινες μπάλες είναι πιο μαλακές από τις κανονικές και το μέγεθος των γηπέδων μικρότερο από το κανονικό, ώστε να διευκολύνονται οι μικροί μας αθλητές.

Στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων μαζεύτηκαν περίπου 40 παιδιά από όλη την Κρήτη. Τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου εκπροσώπησαν 8 παιδιά, ο Πολιουδάκης Αντώνης, Σπυριδάκης Γιώργος, Σοφουλάκη Άννα, Σωπασουδάκης Γιώργος, Ξεζωνάκης Γιώργος, Ηλιάκη Αθηνά, Παπαδάκη Μαρία, Νικολακάκης Λευτέρης. Τα παιδιά συνόδευσε η προπονήτρια τους Ελευθερία Λαγουδάκη.

Τα παιδιά έπαιξαν σε ομίλους( 4 παιδιών), με το σύστημα round robin ( δηλαδή όλοι έπαιξαν με όλους στον όμιλο τους)

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και χόρτασαν παιχνίδι, αφού η κατηγορία αυτή έχει ως βασικό χαρακτηριστικό το παιχνίδι και όχι τα αποτελέσματα των αγώνων.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν τα παιδιά να αγωνίζονται και η προπονήτρια τους να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο τους. Η ίδια δήλωσε πολύ ευχαριστημένη και είπε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, τα οποία τα περισσότερα έπαιζαν το πρώτο τους αγώνα, κάνοντας μία καλή αρχή στην τενιστική τους πορεία.

Την ίδια μέρα, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διεξήχθη εσωτερικό πρωτάθλημα επιπέδου πορτοκαλί μπάλας, παρόμοιο με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας, όπου τα παιδιά διασκέδασαν , παίζοντας τένις.

Παρακάτω παρατίθεται  φωτογραφικό υλικό και από τα δύο τουρνουά.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3