Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

DSC_9278Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έλαβε χώρα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Η εκδήλωση ήταν ξεχωριστή και γεμάτη συγκίνηση, καθώς φέτος συμπληρώνονται 31 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβευτήκαν οι μικροί αθλητές του αγωνιστικού τμήματος, οι οποίοι διακρίθηκαν και ξεχώρισαν κατά το έτος 2016, η ομάδα ανδρών και οι προπονητές Τσαγλιώτης Μανόλης και Γαλερός Τάκης. Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Motor oil, κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη για την πολύχρονη χορηγία του προς τον Όμιλό μας.

Ο Πρόεδρος του Ο.Α.Ρ. , κ. Λαγουδάκης Σταύρος ευχαρίστησε όλους, όσοι συμπαραστέκονται και βοηθούν στις προσπάθειες, που καταβάλλονται, ώστε να εκπληρωθεί το όραμα της βελτίωσης και εξέλιξης του Ο.Α.Ρ.

Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους προπονητές, τα μέλη των εκάστοτε Δ.Σ. καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στον Όμιλο γενικότερα και στους προπονητές ειδικότερα.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Προέδρου, κ. Λαγουδάκη Σταύρου " Τα πρώτα χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για την ανάπτυξη και προβολή του τένις στο Ρέθυμνο, αφού ήταν ένα άθλημα ελάχιστα διαδεδομένο κυρίως στην επαρχία. Επίσης δεν υπήρχαν γήπεδα στη πόλη και ο Όμιλος ήταν αναγκασμένος να χρησιμοποιεί τα γήπεδα των ξενοδοχείων της περιοχής για τις δραστηριότητές του για μια περίπου δεκαετία. Στο διάστημα αυτό απέκτησε αρκετά καινούρια μέλη και το 1996 μετά από συνεχείς πιέσεις προς το Δήμο κατάφερε να αποκτήσει δύο γήπεδα με επιφάνεια κουίκ με φωτισμό στη περιοχή του Δ.Α.Κ. Γάλλου. Ήδη είχαν ξεκινήσει προπονήσεις και τα πρώτα παιδιά με προπονητή τον Τάκη Γαλερό, που στελέχωσαν αργότερα το Πρώτο αγωνιστικό τμήμα του Ομίλου."

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής προπονητής του Ομίλου, Τσαγλιώτης Μανόλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και τους προπονητές του Ο.Α.Ρ. για την αρμονική μεταξύ τους συνεργασία, αναφέρθηκε στις διοργανώσεις και τις διακρίσεις των αθλητών, κάνοντας την ανασκόπηση της χρονιάς, που μας πέρασε.

« Ξεκινώντας, θα ήθελα να επισημάνω τη σημασία και την προτεραιότητα που δίνει ο σύλλογός μας, στις μικρές ηλικίες, υιοθετώντας πάντα, τα συστήματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις, και παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες προπονητικές εξελίξεις, συμμετέχοντας σε όλα τα σεμινάρια προπονητών της Ζ' Ένωσης Κρήτης.

Ο ΟΑΡ έχει 100 αθλητές και αθλήτριες , οι οποίοι προπονούνται στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ, αλλά και στο κέντρο της πόλης, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Επιβράβευση για εμάς είναι η ευχάριστη συμμετοχή των παιδιών σε προπονήσεις και αγώνες και η ατομική βελτίωση του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Το 2016 ήταν, πλούσιο, από άποψη διοργανώσεων, εκδηλώσεων και συμμετοχής σε αγώνες. Αναλυτικά από την αρχή της χρονιάς, που μας πέρασε θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:

Όσον αφορά πρώτον τις συμμετοχές των αθλητών μας σε αγώνες:

Ο Όμιλος είχε συμμετοχή στους παγκρήτιους αγώνες κόκκινης, πορτοκαλί και πράσινης μπάλας, για μικρά παιδιά έως 10 ετών και σε όλα τα παγκρήτια πρωταθλήματα 12, 14 και 16 χρονών.

Ο αθλητής μας Τσαγλιώτης Αντώνης ήταν πρώτος στο 2ο και 3ο Παγκρήτιο τουρνουά, δεύτερος στο 4ο και 5ο. Πήρε μέρος στο Διεθνές τουρνουά Junior του Ηρακλείου και σε αρκετά Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ενώ ήταν δεύτερος στο Master του 2016, που έγινε πριν λίγες ημέρες. Επίσης, στο τελευταίο Open του Σεπτεμβρίου πήρε την πρώτη θέση.

Η αθλήτρια μας Πολιουδάκη Άννα-Μαρία ήταν τρίτη στο 4ο Παγκρήτιο και τέταρτη στο Master του 2016, ενώ πλασαρίστηκε πολλές φορές σε οκτάδες.

Η αθλήτρια μας Γιορταμάκη Φωτεινή ήταν έκτη στο Master του 2016.

Η αθλήτρια μας Ηλιάκη Αθηνά ήταν δύο (2) φορές τρίτη στο Παγκρήτιο τουρνουά Πράσινου γηπέδου.

Πολλοί άλλοι αθλητές μας πλασαρίστηκαν σε οκτάδες σε διάφορα τουρνουά.

Τέλος, η χρονιά έκλεισε με την παραμονή της ομάδας Ανδρών στη Β' Εθνική κατηγορία με τους αθλητές μας Γκόλτσιο Βασίλη, Μιμίνη Γιάννη και Τσαγλιώτη Αντώνη.

Όσον αφορά τις διάφορες εκδηλώσεις το 2016 πήραμε μέρος:

● Στη φιλανθρωπική εκδήλωση Wheeling 2 Help, που έγινε στην πλατεία Μικρασιατών.

● Στην Πανελλήνια ημέρα Σχολικού αθλητισμού, πηγαίνοντας σε σχολεία και υποδεχτήκαμε σχολεία στις εγκαταστάσεις μας.

● Στο σεμινάριο ΚΦΑ από τη Ζ' Ένωση για το πρόγραμμα της ΕΦΟΑ και του Υπουργείου Παιδείας " το τένις στα σχολεία".

● Στην εκδήλωση του 7ου Δημοτικού σχολείου " το χωριό του Αϊ Βασίλη ".

● Στο σεμινάριο προπονητών στο Ζαρό από τη Ζ' Ένωση Κρήτης.

Επίσης, το 2016 διοργανώσαμε:

● Αποκριάτικο πάρτυ για τα παιδιά με φιλανθρωπική διάσταση.

● Εσωτερικά τουρνουά μονών – διπλών.

● Σχολικούς αγώνες.

● Παγκρήτια τουρνουά κίτρινης, πράσινης, πορτοκαλί μπάλας και Βετεράνων.

● Street tennis στην παραλία του Ρεθύμνου.

● Γιορτή τένις το Σεπτέμβριο.

● Φυσικά, το 25ο τουρνουά "Ρέθυμνο 2016".

● Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παιδιών με δώρα από το "Χαμόγελο του παιδιού".

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για τη νέα σεζόν και μικροί-μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με την φιλοδοξία αυτή να είναι εξίσου ‹‹πλούσια» με την προηγούμενη σε επιτυχίες και διακρίσεις .

DSC_9309

DSC_9204

DSC_9247

DSC_9187

DSC_9193

DSC_9209

DSC_9206

DSC_9255

DSC_9146

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3