Επιδιαιτητές στα Εθνικά Πρωταθλήματα

«ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ»

Η Ζ ́ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κανονισμός διαιτησίας της ΕΦΟΑ, τα Σωματεία, που αναλαμβάνουν την διοργάνωση οποιουδήποτε Πρωταθλήματος της Ε.Φ.Ο.Α., πρέπει να έχουν επίσημη διαιτητική ομάδα, που θα περιλαμβάνει έναν επιδιαιτητή από την επίσημη λίστα της Ομοσπονδίας, επιπέδου τουλάχιστον National School και αριθμό βοηθών επιδιαιτητή, επιπέδου επίσης τουλάχιστον National School, τέτοιο που θα καλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες της "on site" διαιτησίας, στο κάθε Πρωτάθλημα.

Οι κάτοχοι του διπλώματος National School για να έχουν την δυνατότητα να διοργανώσουν πρωτάθλημα θα πρέπει:

Α) Να εργαστούν εθελοντικά ως βοηθοί σε 3 πρωταθλήματα (Πανελλήνιο, Διασυλλογικό Α & Β κατηγορία, Master, Ε1, Ε2) με έγγραφη θετική αξιολόγηση από τον Επιδιαιτητή του πρωταθλήματος και να πάρουν Πιστοποίηση Επιδιαιτησίας (Π.Ε.)από την ΕΦΟΑ μετά από 2 θετικές αξιολογήσεις τις οποίες θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να τις στέλνουν στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Β) Να παρακολουθήσουν με επιτυχία τα Σεμινάρια Ηλεκτρονικών Εφαρμογών για την κατάρτιση στη χρήση των μηχανογραφικών συστημάτων και να πάρουν την Ηλεκτρονική Πιστοποίηση (Η.Π.) από την ΕΦΟΑ.

Για όλους τους Επιδιαιτητές θα διοργανώνονται κάθε χρόνο Σεμινάρια Ηλεκτρονικών Εφαρμογών από την ΕΦΟΑ. Θα γίνονται με τη διεξαγωγή ειδικών ημερίδων σε κάθε Ένωση τα οποία θα πρέπει όλοι οι Επιδιαιτητές να παρακολουθούν για να είναι ΕΝΕΡΓΟΙ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και με δεδομένο ότι η Ένωση μας διαθέτει μικρό αριθμό επιδιαιτητών αναλογικά με τις ανάγκες που απαιτούνται για τις διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων, παρακαλούνται τα Σωματεία να κάνουν ενέργειες στην ανεύρεση νέων ατόμων που επιθυμούν να ασχοληθούν με την επιδιαιτησία.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3