Ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Καλοκαίρι 2014»

thumb_P8300059Το Σάββατο 30 Αυγούστου ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Καλοκαίρι 2014», με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του τένις.

Οι κατηγορίες που περιλάμβανε ήταν διπλά ανδρών, διπλά μικτά και μονά γυναικών, ενώ φέτος στο τουρνουά έλαβαν μέρος 43 άτομα, άνδρες και γυναίκες. Μετά από αρκετούς αγώνες στα διπλά ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Γκόλτσιος Β.-Σπυρόπουλος Δ., ενώ φιναλίστ ήταν οι Μπλυμάκης Μ. και Καβούνης Χ. Τα μονά γυναικών και τα διπλά μικτά έγιναν με το σύστημα round robin και νικητές αναδείχθηκαν πρώτη η Πολιουδάκη Ανναμαρία και δεύτερη η Βιδάκη Σύλβια στα μονά, ενώ στα διπλά μικτά, η κατηγορία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Το Σάββατο μετά τον τελικό των διπλών ανδρών, ακολούθησε δεξίωση για τους αθλητές και συνοδούς τους, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ευχαριστημένοι για τη διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.

Επόμενη διοργάνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου είναι το 4ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις σε αγόρια-κορίτσια 12 και 16 ετών, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Ο Όμιλος καλεί όλα τα μέλη τα μέλη του και τους φίλους του τένις να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντες αγώνες, να υποδεχτούν τους επισκέπτες και τους αθλητές από την υπόλοιπη Ελλάδα και να εμψυχώσουν τους αθλητές του ομίλου μας.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

gallou-logo3