ΣΤΟΥΣ 16 Ο ΠΕΡΠΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟ 5Ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΕΝΙΣ

thumb_andreasΗ καλή αγωνιστική πορεία του αθλητή του Ο.Α.Ρ. Περπυράκη Ανδρέα συνεχίστηκε και στο 5ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα, που έγινε στην Κοζάνη από 22 έως 27 Ιουλίου.

Ο Περπυράκης ταξίδεψε στην Κοζάνη για το 5ο Τουρνουά τένις στην κατηγορία 16 χρονών. Αν και πρώτη χρονιά, στην κατηγορία αυτή, η φετινή αγωνιστική πορεία του ήταν εκπληκτική.

Με την βαθμολογία που είχε μαζέψει από τα προηγούμενα τουρνουά πέτυχε την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό (32άρι), χωρίς την ανάγκη προκριματικών αγώνων. Στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε τον Τσολομίτη Βαγγέλη του Α.Ο. Βάρης, όπου μετά από ένα πολύ καλό αγώνα αναδείχτηκε νικητής με 6-3 , 6-4. Στον επόμενο αγώνα για την οκτάδα ο αθλητής του Ο.Α.Ρ. αντιμετώπισε το νούμερο 3 του τουρνουά, Ντανίτη Δημήτρη της Α.Ε.Τ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ. Εκεί ο Περπυράκης δεν στάθηκε τόσο τυχερός και ηττήθηκε από έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο προπονητής του Περπυράκη, Τσαγλιώτης Μανόλης, δήλωσε: «Ο Ανδρέας έχει καταφέρει φέτος να πραγματοποιήσει την καλύτερή του πορεία. Η συνεχή παρουσία του στις μεγάλες Πανελλαδικές διοργανώσεις και οι Παγκρήτιες πρωτιές του είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της συνεχής προσπάθειας του Ανδρέα και φυσικά ο Σύλλογος και εγώ είμαστε πάντα δίπλα στον αθλητή μας γιατί οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από συλλογική δουλειά».

Επόμενο τουρνουά για τον αθλητή του Ο.Α.Ρ. το 6ο Πανελλαδικό στη Χαλκίδα στις 2 Σεπτεμβρίου. 

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

gallou-logo3