ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΝΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

IMG_2044_1Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο χώρο του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σχετικά με το πρόγραμμα « Τένις στα σχολεία ».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Συμβούλου Φυσικής Αγωγής, Ζαμπετάκη Λήδας και εισηγητής ήταν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Τζωρμπατζάκης Νίκος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία τένις για 2η χρονιά. Το σεμινάριο ήταν βιωματικό και συμμετείχαν οι καθηγητές ως ασκούμενοι, ενώ περιελάμβανε παραδείγματα μαθημάτων από Α' Δημοτικού έως και Λύκειο.

Όσοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής επιθυμούν να εντάξουν το τένις στον προγραμματισμό τους, αυτό γίνεται με τη βοήθεια και τη χρήση υλικού (φιλέ, ρακέτες, μπάλες κλπ.), που παρέχει η Ζ' Ένωση Τένις (Κρήτης) και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου. Επίσης, ο Ο.Α.Ρεθύμνου παρέχει δωρεάν μπάλες κίτρινου επιπέδου σε όσα σχολεία το επιθυμούν και φυσικά, όσα σχολεία θέλουν μπορούν να κανονίσουν εκπαιδευτική εκδρομή στις εγκαταστάσεις τένις στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ, με παράλληλη εκμάθηση τένις.

 

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου!
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου δημιουργήθηκε το 1986 από μία μικρή παρέα Ρεθεμνιωτών και οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γάλλου από το 1997.

Περισσότερα...
Τελευταιεσ Ενημερωσεισ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στις εγκαταστάσεις τένις του ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους αθλητές, που διακρίθηκαν το 2017.

Γενική Τακτική Συνέλευση Ο.Α.Ρεθύμνου

Καλούνται τα μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου την Κυριακή 18/2/2018 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

• Απολογισμό πεπραγμένων του Δ.Σ.

• Οικονομικό απολογισμό για το έτος 2017

Σε περίπτωση μη α...

Το Ρέθυμνο στο 1ο Εθνικό Πρωτάθλημα τένις στο Ηράκλειο

Από Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου έως και Τρίτη 6 Φεβρουαρίου είχαμε τη διεξαγωγή του 1ου Εθνικού Πρωταθλήματος (Επιπέδου 2) στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή 220 αθλητών στις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια 12, 14 και 16 ετών.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου πήρε μέρος με 10 αθλητές και αθλήτ...

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΩΝ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΩΝ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1. ΒΡΟΝΤΑΚΗ – ΜΙΜΙΝΗΣ

2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΑΡΒΕΛΗΣ

3. ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗ – ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΣ

4. ΜΑΚΡΥΠΟΔΑΚΗ – ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ...

Τρίτος ο Τσαγλιώτης Αντώνης Στο 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά τένις

Τρίτος ο Τσαγλιώτης Αντώνης Στο 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά τένις

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική χρονιά ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, Τσαγλιώτης Αντώνης στο 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά τένις, το οποίο διεξήχθη στις 27 και 28 Ιανουαρίου στα Χανιά.

Συνολικά 100 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στο τουρνουά, που έγινε σε τρεις ομίλου...

Τελικός Τουρνουά Διπλών Ανδρών ''Χειμώνας 2017-2018''

Τελικός Τουρνουά Διπλών Ανδρών ''Χειμώνας 2017-2018''

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 .

H ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΚΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ...

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

gallou-logo3