Καλοκαιρινή Γιορτή και Εγκαίνια ανακατασκευασμένων γηπέδων τένις Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου

DSC_6059Κάθε Ιούνιο λαμβάνει χώρα η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, που δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν όλοι οι αθλητές αλλά και οι γονείς τους ταυτόχρονα στο χώρο του Ομίλου, καμαρώνοντας τους μικρούς και τους μεγάλους αθλητές.

Φέτος, όμως, η χαρά των ανθρώπων του Ομίλου και κατ' επέκταση και όλων των φίλων του αθλήματος ήταν διπλή, αφού με την ευκαιρία της γιορτής, έγιναν και τα εγκαίνια των ανακατασκευασμένων γηπέδων τένις. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουνίου.

Το παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν η Αντιπεριφεριάρχης, Λιονή Μαίρη, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Μαρινάκης Γιώργος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Δανδουλάκης Κωνσταντίνος, ο εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού Δημοτικός σύμβουλος , Λαχνιδάκης Δημήτρης καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Νίνος Θεόδωρος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα εγκαίνια των ανακατασκευασμένων γηπέδων παρουσία των φίλων του τένις. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Ομίλου, κος Λαγουδάκης Σταύρος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Δήμου και της Περιφέρειας Ρεθύμνου για τη συμβολή τους μέσω χρηματοδότησης στην ανακατασκευή των γηπέδων. Στη συνέχεια, έκανε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του Ομίλου, που δημιουργήθηκε από μια παρέα φιλών του τένις και έχει εξελιχθεί σε έναν Όμιλο με σημαντικό αριθμό μελών αλλά και αθλητών. Ευχαρίστησε, τέλος, τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και ολων των προηγούμενων Διοικητικών συμβουλίων, τους προπονητές, τα μέλη, τους αθλητές και τους γονείς για την μέχρι τώρα συνεργασία με την τωρινή Διοίκηση και ανέφερε ότι το επόμενο βήμα του Ομίλου, θα είναι η κατασκευή δύο ακόμη νέων γηπέδων τένις, που θα ολοκληρώσουν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Στη συνέχεια, οι επίσημοι, που παρευρέθηκαν, συνεχάρησαν τους ανθρώπους του Ομίλου για το έργο τους και την προσφορά τους στον αθλητισμό και τόνισαν, ότι θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί στο έργο τους, καθώς και ότι θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί και ο μεγάλος στόχος της κατασκευής άλλων δύο νέων γηπέδων.

Ο επικεφαλής προπονητής του Ομίλου, κος Τσαγλιώτης Μανόλης απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους είπε τα εξής: « Ο αθλητισμός χαρακτηρίζεται από πράξη και όχι θεωρία. Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, που δείχνετε έμπρακτα και εσείς τη στήριξή σας στις προσπάθειες μας για άρτιες και λειτουργικές εγκαταστάσεις , ικανές να ανταποκριθούν σε επίσημα τουρνουά διαφόρων επιπέδων. Θα μου επιτρέψετε, επίσης, να ευχαριστήσω τον πρώτο μας πρόεδρο, Γαγάνη Παντελή για τη δωρεά δύο (2) συλλεκτικών ρακετών τένις ηλικίας 70 ετών. Πρόκειται για σημαντικό δώρο, αν αναλογισθεί κανείς, ότι το τένις με τη σημερινή του μορφή (μέτρημα σκορ, διαστάσεις, ύψος φιλέ κλπ) έχει ιστορία 140 χρόνια. Επίσης, σας υποσχόμαστε ότι, όπως καταφέραμε με την πολλή χρήση να " φθείρουμε " τα γήπεδα, έτσι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να χρειαστούν ξανά επισκευή! » .

Στη συνέχεια, την τιμητική τους είχαν οι αθλητές του Ομίλου, μικροί και μεγάλοι, όπου παρουσία των γονιών και αρκετών φίλων τους παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα, παίζοντας αγώνες. Οι αθλητές, αργότερα, όπως έχει καθιερωθεί, μετατράπηκαν σε προπονητές και μύησαν τους γονείς τους στα μυστικά του αθλήματος.

Τέλος, οι άνθρωποι του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου είχαν φροντίσει να υπάρχει κέρασμα για όλους τους παρευρισκομένους, οι οποίοι φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

DSC_5988

DSC_5980

DSC_6001

DSC_5961

DSC_6015

DSC_5989

DSC_5971

DSC_6013

DSC_6049

DSC_6051

DSC_6054

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

gallou-logo3