ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΝΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

IMG_2044_1Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο χώρο του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σχετικά με το πρόγραμμα « Τένις στα σχολεία ».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Συμβούλου Φυσικής Αγωγής, Ζαμπετάκη Λήδας και εισηγητής ήταν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Τζωρμπατζάκης Νίκος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία τένις για 2η χρονιά. Το σεμινάριο ήταν βιωματικό και συμμετείχαν οι καθηγητές ως ασκούμενοι, ενώ περιελάμβανε παραδείγματα μαθημάτων από Α' Δημοτικού έως και Λύκειο.

Όσοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής επιθυμούν να εντάξουν το τένις στον προγραμματισμό τους, αυτό γίνεται με τη βοήθεια και τη χρήση υλικού (φιλέ, ρακέτες, μπάλες κλπ.), που παρέχει η Ζ' Ένωση Τένις (Κρήτης) και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου. Επίσης, ο Ο.Α.Ρεθύμνου παρέχει δωρεάν μπάλες κίτρινου επιπέδου σε όσα σχολεία το επιθυμούν και φυσικά, όσα σχολεία θέλουν μπορούν να κανονίσουν εκπαιδευτική εκδρομή στις εγκαταστάσεις τένις στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ, με παράλληλη εκμάθηση τένις.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

gallou-logo3